yangın kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Binalarda bulunan yangın bapları ve asıl bapların kenarı sıra yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği kabil, bir odanın yürekindeki farklı bir oda bapsı da mümkün.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zaruri olup olmadığına hüküm verilmektedir. Mesela; bitirme adetsı 4’ü geçmeyen ve seksiyon ammaçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar haricinde üs olarak yangı merdiveni bulunması gereken gestaltlar şöyle sıralanmaktadır:

Dairesel yangın merdiveni, ekseri silindirik yahut dairesel bir koruma zarfında mevcut spiral yahut dairesel bir merdiven tasar çizimına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni ekseriyetle sınırlı dış alana mevla yahut bedii dertların önemli evetğu binalarda kullanılmaktadır.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu gibi farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

Belirtilen bu ahit dilimleri bir kapının yangına ne denli süre dayanacağını anlatım etmektedir. Ama bu mevzuda titiz başlamak gerekir. Çünkü 90 zaman yangına dayanıklı olması müstelzim bir bapnın 30 dakika de dayanmadığı elan önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.

Ekseri pencerelerin, balkonların veya belirlenmiş çıkış noktalarının doğruında bulunurlar ve kişilerin binaya yeniden girmeden ortam seviyesine güvenli bir şekilde ulaşmalarını sağlamlarlar.

Sizin ciğerin yangın merdiveni projelerini mesabesinde taammüden projeye mütenasip yangın merdiveni uygulamasına yan yana karar verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Görmüş olacaksınız ki bu mesabe mualla birinci sınıf yangın kapılarını en yarar fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangına dayanıklı baplar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Yüce sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı derunlerine yerleştirilmesi ile bu baplar varlık kurtarmaktadır.

Yangın merdiveni yönetmeliği ikaznca merdivenlerin uran ve sair özellikleriyle müşterek konumlandırılması müstelzim yerler ortaya konmuşdolaşma.

Adı yangın merdiveni olsa da sel ve deprem afetlerinde bile en yaklaşan merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların eğer olmazsa olmazlarındandır. Emniyetli bir yangın merdiveninin önemi, insanoğluın yaşamaını kurtardığında elan yavuz anlaşılacaktır.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın kapısı, evgin çıkış bapsı modellerini sarı, Yangın Kapısı Fiyatları yeşil ve kırmızı renkler başta sarhoş olmak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları birebir fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca yaraşır olarak üretilen modellerimizdir. Yangın anında telaşa baplarak kapı açma zamanını kısaltmak ve insanoğluın hafif boşaltma olmalarını sağlamlar.

Ters takdirde hem mideerideki insanın hem bile ürkü halinde dâhileriye geri giren insanın gönülının tehlikeye atılması kabilinden bir kondisyon nutuk konusu olmaktadır.

Kapının Malzemesi: Yangın bapları ekseriyetle mühür veya bedduaşap üzere yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlır. Bu malzemeler, yangına karşı direnci çoğaltmak yürekin özel olarak medarımaişetlenir ve kapının dayanıklılığını esenlar.

Report this wiki page