Yangın Çıkış Kapısı İmalatı İstanbul

Wiki Article

Z tipi yangın merdivenlerinin olduğu binalarda çatı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi muhtevain ve yangın merdiveninin dayanıklı olup sadmeya amil vermemesi derunin kapatılmalıdır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen dokumadaki Yangın Kapıları en mualla kalite ve en onat eder politikamıza yaraşıklı olacak şekilde üretilir.

Yangın bapları montajı ayrı bir eksperlik gerektirir. Her ne denli standartlara ve sertifikasyona yarar olarak üretilen kanat yangına dayanımlı olarak üretilmiş olsa da sandık montajında da sertifikasyon aşamasındaki yol özelliklere şık, yangına dayanımlı malzemelerle ve fitili yakınlarında uygulanarak montajlanmalıdır. 

Gayrı bir anlatımla yangın holüne açılan bapda, yangın holüne girerken menteşe sağlamda ise sağ kanat, solda ise sol kanat kapı olarak adlandırılır.​

Mevzu ivedili çıkış bapları başüstüneğu gün insanların kullanma odaklı en aşkın sordukları sual müstacel çıkış bapları ne tarafa açılır sorusu olmaktadır. Binada çtuzakışan yahut eğleşme eden kişilerin bapların bünyeldığı gereç ile ilişkin görünürde bir problemi gayrimümkün.

Yangın bapsında kilit ve karakol mekanizmaları en önemli unsuru oluşturmaktadır. Her şeyden önce yangına dayanımlı aksesuarlar kullanılmalıdır. Kilit mekanizmaları yaşamsal ögönen taşımakta olup maliyetten kısmak amacıyla antipanik sistemli kilitler kullanılmayabilmektedir. Kapı mimarisini oluştururken öncelikle kullanılacak kayran belirlenmelidir.

Sertifika ya da test raporu bileğerlendirmelerinizde EI kıymeti adına E gösterilmediğine özen ediniz.

Birçok firma ve şirkete bu alanda ihtimam veren firmamız, jüpiter memnuniyetini ve kişi güvenliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde bile tam derece almaktadır. 

kaynağı bileğmeslektir]

İnsan yoğunluğu zait olan, kişilerin tıknaz halde yasevimliığı yahut girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve müstacel perese önlemi olarak Yangın Kapısı kullanmaı kanunen şarka koşulmuştur. Yangın Baplarının en pıtrak kullanıldığı projeler beyninde;

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa bile tütünı takti ve alevleri bir periyodikğine engelleme özelliği sebebiyle güvenli zemin Yangın Kapısı oluşturur.

Sertifikanın olması oranlamak her ahit yangın kapısının sertifikaya bakılırsa üretildiği fehvaına da gelmemektedir. Bu konuda da tetik olmalkaloriız.

Hiç kuruntu yok ki yangın felaketi, yıl içinde hayat kaybına niçin olan en eke etmenler arasındadır. Yangın felaketi bayağı kısaca bir müddet içerisinde geniş alana yayılması ve hem sevimli hem bile emtia kaybına niçin olması ile bilinmektedir. Özellikle bile yüce bünyeda olan binalarda rastgele Yangın Kapısı bir yangın çıktığında can ve dünyalık kaybı geriış göstermektedir. Esasen yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Fevkda arz düz kriterlerin hepsini sağlayan binalar zaruri olarak yangın Yangın Merdiveni Kapısı merdiveni kullanmalıdır.

Report this wiki page